13.7.2012

... juhlintaa ja herkkuja.

Nyt on juhlittu juhannukset (työn merkeissä) ja kestitty ystävää kolme päivää sekä käyty siskon luona viikonlopun reissussa. Kaikissa tapauksissa olen syönyt tavallista, herkullista ruokaa - herkuista luopumatta. Ja kaikkien näiden jälkeen paino on noussut - ja sen jälkeen taas tiukalla pussittelulla pudonnut entisiin lukemiin. Päätin jo etukäteen, että näissä tilanteissa suon itselleni herkut, ihan niin kuin ne maistuvat - ja jatkan tämän jälkeen 1. tasolla.

Erityisesti viime viikonloppu siskoni luona oli mukava - niin seuran kuin ruuan suhteen. Mieheni kanssa meillä ei ole kovinkaan paljon yhteistä aikaa lomailuun, joten nautimme matkustamisesta ihanine ruokataukoineen sekä matkakarkkipusseineen. Siskoni oli myös laittanut pöydän koreaksi - ja syödä sai niin että napa naukui. Päätin myös, että tällä reissulla syön sen kesän ensimmäisen pehmiksen - voi miten se maistui hyvältä! 

Mutta nyt on hyvä taas jatkaa - kuntosali harjoitteluun tuo lisäpuhtia uusi patteritreeni, jonka parissa saan kulumaan aikaa kaksi tuntia. Ja hiki virtaa normaalia enemmän, en tiedä miksi. Huomaan että voimaa lihaksiin on tullut lisää, olen saanut lisätä painoa lisää vastuksiin. Erityisesti yritän huomioida ne tulevat ongelmakohdat laihtumisen suhteen: vatsalihakset sekä käsivarret, niissähän lienee mahdollisesti nahka roikkuu, jos on roikkuakseen.

Hiljalleen pitäisi kait siirtyä tavallisempaan ruokaan - ilman liiallisia hiilihydraatteja. Nyt vaan tuntuu turvallisemmalta pudottaa nämä herkku-kilot Cambridge-tuotteilla. Luulen, että maistuvat keitot jäänevät osaksi ruokavaliota laihduttamisen aikana. Samoin patukat, joita olen kyllä sitten laajentanut Nutriletin maistuvilla patukoilla ....

Mutta, homma siis jatkuu - ja on iloista, että laihtumiseni on huomanneet muutkin. Mieskin katseli kuvasta, että ootko sinä jo nuin pieni ;) - vaikka kiloja on vielä reilusti liikaa. Mukava Mies.

1 kommentti:

  1. Sulla on aivan älyttömän nätti tää blogi! :-) Käyhän toki kurkkaamassa minunki vasta aloitettuun blogiin ja lukijaksikin saa liittyy, mikäli kiinnostuit tai ainakin jättää kommenttia vierailusta, kiitti <3

    http://mylifeandmystoryy.blogspot.fi/

    VastaaPoista