22.9.2010

mitä minä syön

Olen testannut kuukauden verran vähähiilihydraattisempaa ruokavaliota, ruokavaliooni kylläkin on kuulunut hiilihydraatteja.

Noin klo 7
Aloitan aamuni puurolla, margariinisilmällä BECEL60 ja lisäksi lasillinen appelsiinituoremehua, sitä Lidlin Vitafit ihanaaaa =) Ja tietenkin kahvia .... ja jos puuron keitto ei oikein innosta, pari palaa ruisleipää ja reilusti margariinia.

Noin klo 10
Välipalana hedelmä, porkkana tms.

Noin klo 11-12
Lounaalla reilusti salaattia, puolet lautasesta ja lisänä salaatinkastiketta loraus. Lämpimiä vihanneksia 1/4 lautasesta ja loput jotain lihaa, kalaa, kanaa kastikkeen tms. muodossa. Juomana lasillinen vettä.

Noin klo 14
Välipalana välipalakeksi tai hedelmä.

Noin klo 17
Kahvin kera neljä viipaletta ruisleipää, reilusti margariiniä ja kenties päälle kasviksia.

Noin klo 20
Turkkilaista jugurttia, raejuustoa, rahkaa tai piimää hedelmillä tai marjoilla höystettynä, makeutukseen hedelmäsokeria.

Vaikka en ole uskonut tuohon hiilihydraatti"hömpötykseen" ollenkaan - perunaa ja pastaa ja riisiä on ihmisen ruokavaliossa oltava - niin minulla on mielestäni nyt parempi olla. Makeanhimo on vähentynyt. Voin syödä suklaata -tai olla syömättä. Pullan tai keksinkin itselleni suon. Mutta en siis yhdistä samalle aterialle hiilihydraatteja ja proteiineja - syön ne erikseen.

Flunssa humpsautti painoa ylöspäin, mutta nyt se on taas lähtenyt sopivaan alamäkeen. Tämä tapa syödä jatkuu - katsotaan miten tässä käy.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti