27.5.2012

euforiaa odotellessa

Yövuorot sekoittavat niin päivän rytmiä, ettei tiedä milloin söisi. Veden juomistakin yrittän säädellä niin, ettei tarvitsisi unien aikana jatkuvasti heräillä vessa-asioille. Sehän ei tietenkään onnistu, päivän unet katkeavat useaan otteeseen.

Yöllä olen nyt syönyt kaksi pussia, ja nyt tuntuu että on nälkä. Olo on ollut muutenkin tämän yön aikana vaikea, välillä kuuma ja hetken päästä on kylmä. Olo tuntuu raskaalta, eikä aamuyön tunteina saa aikaiseksi mitään. Virtaa tuli sitten hiukan lisää, kun join kupin teetä. Ilman sokeria tai makeutusainetta. Kamalaa. Vielä kamalampaa on mielestäni musta kahvi - maito kun kuuluu kiellettyjen listalle tällä ykköstasolla.

Odottelen nyt sitä euforista olotilaa - jospa se ensi yön työvuorossa näyttäytyisi ... Tyytyväinen olen siitä, että olen voinut kestää kiusaukset, jota työpaikan keittiössä on ... Leivät ja hedelmät, kaikki tuoksuvat niin hyvältä. Ja toisakseen, eihän tämä nälkäkään niin huono olo ole - ähky vielä kamalampi.

Tänään on tarkoitus käydä aamupäivä unien jälkeen ulkona kävelemässä, eilinen päivä kun tuli kyhjötettyä sisällä. Ja ehkäpä pussien lisäksi purkki tonnikalaa - sillä ajatuksella olen tässä yön herkutellut ....

Kohta pääsen nukkumaan - hyvä niin!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti