29.5.2012

lakritsiteetä ja peruttuja vaihdevuosia ;)

Hiljalleen takana kuusi päivää - ja nyt alkaa tuntua hyvältä. Yövuorot tosin sotkevat syömisrytmiä, ongelmana on viimeisen yövuoron jälkeinen päivä. Tällöin nukun puoleen päivään ja jatkan normaalilla yöunella. Syömistä pitäisi riittää siis sekä yöksi että päiväksi - ja se vähän tuotti ongelmia. Kun kaikki 4 pussia olin jo syönyt, iltasella nälkä oli kova ja verensokerit varmaan tosi alhaalla. Paistoin itselleni broileria, ilman rasvaa ja hyvillä mielin popsin suuhun hyvin maustettuna ... nam! Tämä ei näkynyt tänä aamuna puntarilla, kaikenkaikkiaan nyt on painoa pudonnut 5,6 kg. Käsittämätöntä minusta - varsinkin nyt kun virtaa on riittänyt ja nälkää ei ole ollut.

Hormonitoimintaan näyttää vaikuttavan jotenkin, kuukautiset alkoivat tänään - edellisistä taitaa olla reilusti yli puolivuotta. VAIHDEVUODET PERUTTU -wau =)

Luontaistuotekaupasta ostin itselleni kahdenlaista teetä: Pukka licorice& cinnamon ja three fennel . Aamusella radiossa kuulin fenkoli teen rauhoittavan vatsaa, ja myyjä kertoi myös lakritsi teen olevan hyvä ruuansulatukselle. Ja miten hyvää olikaan tuo lakritsi-kaneli yhdistelmä - ihanaa teetä ilman sokeria!

Nesteenä päivittäin juon ihan vettä, mutta päivän pieneen kohokohtaan kuuluu maustettua kivennäisvettä kauniista lasista nautittuna. Uskoisin ,että kun rajoitan maustettujen kivennäisvesien juomisen vain tähän yhteen annokseen - sen merkitys päivän makuna pysyy ....

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti