31.5.2012

Viikko takana -hymy huulilla.

... sulla on LOISTAVA naama, sanoi työkaveri. Ikäänkuin silmissä olisi enemmän hehkua, ja poskissa näkyy muka pieni kuppanen.

Ensimmäisen täyden viikon jälkeen olo on upea. Viimepäivät kun ovat olleet dieetin puolesta helpompia, nälkää ei ole ollut ja sitä virtaa on riittänyt. Vapaapäivilläni olen ollut todella aktiivinen, mieli on irroittautunut työstä todellisesti. Virtaa on riittänyt puhumiseen, niin puhelimessa kuin kasvotusten. Hiukan jopa maanisia piirteitä touhuissani ... =)

Eilen oli tapaaminen valmentajan kanssa. Kävin myös Inbody kehonkoostumusmittauksessa, kun sellainen oli saatavilla. Luvuthan olivat mitä kaameimpia, mutta jotain positiivista siitä sentään löytyi. Lihasta tässä naisessa on vaikka muille jakaa ... ja edellisestä mittauksesta 2 vuotta sitten viskeraalinen rasva on vähentynyt, vaikka rasvan kokonaismäärä ei niinkään. Ja sehän on todella hyvä se! Samoin nesteindeksi oli muuttunut parempaan suuntaan.

Keskusteltiin tavoitteista, mitkä ne ovat ja mikä on aikatauluni. Minua huolettaa se, että jos paino laskee kovin nopeasti, kuinka paljon jää nahkaa roikkumaan. Valmentaja lupasi, että jos kuljen salilla, niin ainakin käsiin mitään roikkuvia ei jää . Vatsan alue voi olla ongelmallisempi, mutta siihenkin auttaa kuntosaliharjoittelu. Eli siis ... siinäpä motivaatiota kuntosalille!!! Ja toisaalta- valmentaja totesi, että jos jotain jää roikkumaan - käyt leikkauttamassa ne sit pois, mitä siitä. Ehkäpä se ei ole ihan ensimmäinen asia huolehtia tälläerää.

Suunnittelimme myös tulevien "kompastuskivien" ohittamista - valmistujaisjuhlani lauantaina ja ystäväni vierailu. Molempiin liittyy syömistä sekä alkoholin juomista. Saan ohjeet siihen, kuinka juhlaa edeltävänä päivän tankkaan hiilihydraatteja niin, että voin ottaa muutaman lasillisen viiniä ja mahdollisesti ehkä hiukan enemmänkin =) Tärkeänä valmentajani piti sitä, että palaan ruotuun mahdollisimman pian. Siis joko heti sunnuntaina tai viimeistään maanantaina.

Tavallaan harmittaa katkaista hyvin alkanut dieetti näin jo viikon päästä, mutta toisaalta - ei tämä laihduttaminen ole koko elämäni. Minulla on hyvä syy juhlia 2 vuoden opintoja - nauttia hyvästä ruuasta ja juomasta sekä ihanista opiskelukavereistani, vielä kerran.

ja ... mikä tärkeintä. Viikon painonpunotus oli

-6,1 kg

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti