3.6.2012

... järkeviä päätöksiä ja proteiiniherkkuja.

Valmistujaisia edeltävänä päivän aamuna- silloin kun minun olisi pitänyt alkaa hiilihydraattitankkaus juhlintaa varten- katsoin saavutustani, yli kuuden kilon painonpudotusta, tullen siihen lopputulokseen, etten katkaise tätä loistavasti alkanutta painonpudotusta juhliini - ainakaan muutaman juoman tähden. Ja päätös tuntui hyvältä - valmentajanikin oli tyytyväinen ratkaisustani.

Toki ihan tiukalla Cambridgen 1.tason ohjelmalla en viikonloppuani ole ollut, perjantaina sain nauttia ihanista etanoista ja ceasar-salaatista (ilman krutonkeja) hyvän ystäväni seurassa, lauantaina maistelin pienen palan gluteiinitonta täytekakkua (jostakin muka sain päähäni, että gluteiinittomassa kakussa on vähemmän hiilihydraatteja - siinähän näyttää olevan Finelin mukaan enemmän hiilihydraatteja =D ). Eikä lienee ne jauhojen hiilihydraatit niinkään - sokeri taitaa olla se suurempi paha. Mutta, tämän herkun soin ammattiin valmistumisen kunniaksi. Launtai-illaksi olin kutsunut koulutovereita "karppi"-alkottomiin illanistujaisiin - ja loppujen lopuksi nautiskelin illasta ihan itsekseni (kaverit kun vaihtoivat parempiin kekkereihin). Vuokrasin ihanan elokuvan: The Descendants, sytyttelin kivi-tuikkuset, kasasin kauniisti lautaselle proteiinipitoisia tapaksia: Chorizo-makkaraa, kylmäsavustettua lohta, Brietä, Valion Luostaria,  marinoituja oliiveja, kirsikkatomaatteja. Lasin täytin Bonaquan Sitruuna-limellä  - ja nautin hyvästä elokuvasta, hämärästä illasta kynttilöin valaistuna ja tästä hyvästä olosta. Olin loppujen lopuksi tyytyväinen, että sain tämän ihanan hetken itselleni - vain minä ja George Clooney, mitä muuta nainen voi toivoa!

Ehkäpä nämä viikonlopun herkuttelut näkyy puntarilla, mutta jospa ei kuitenkaan niin kovin ... Huomenna maanantaina sitten taas - tiukasti pusseillen.

Muuten, peruna-ruohosipulikeitto maistui aivan loistavalta, kun kupin pohjalle laittoi kylmäsavustettua lohta siivuina ja siihen lämmin keitto päälle. NAM.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti